0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Verzending

Wij bieden snelle verzending aan over de hele wereld. We hebben een goede kennis van scheepvaartroutes en kiezen het handige verzendpad waardoor de bezorging sneller gaat. Welkom bij het verzamelen van deze site en vertel je vrienden en familie, gelukkig winkelen!

1. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u direct een orderbevestigingsbericht. Als u de bevestigingsmail niet ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

2. Bevestig uw verzendadres voordat u betaalt, u kunt het beste het telefoonnummer achterlaten om contact op te nemen. Geef een geldig e-mailadres op en controleer de e-mails nadat je ze hebt gekocht op bijgewerkte informatie.

3. We gebruiken meestal DHL, EMS, TNT, FeDEX rechtstreeks naar uw deur, zorg ervoor dat u thuis bent wanneer het pakket bij uw deur aankwam. Als u niet thuis bent wanneer het pakket aankomt, laat uw postbode of koerier een kaart achter waarop staat waar u uw discreet verpakte bestelling kunt ophalen.

4. Zodra we uw pakket hebben verzonden, sturen we u het trackingnummer zodra het beschikbaar is. De transittijd van een pakket duurt normaal gesproken 7 tot 25 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren buiten de controle van de postdienst. Als er wat vertraging is, heb dan meer geduld. Heel erg bedankt voor het steunen van ons.

5. Ga naar de logistieke website om de nieuwste verzendinformatie te controleren. Omdat de webinformatie traag wordt bijgewerkt, worden de informatie soms niet weergegeven, dus wacht alstublieft enkele dagen.

6. soms levertijd hebben enige vertraging, neem dan contact met ons op om de tijd van de goederen te verlengen, dank u voor uw begrip en geduld te wachten!

Hier zijn de links naar alle bezorgbedrijven die we gebruiken, zodat u uw bestelling kunt volgen:

DHL: http://www.dhl.com/en.html

UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html

TNT: http://www.tnt.com/portal/location/en.html

FedEx: http://www.fedex.com/us/track/

Recommend: http://www.17track.net/en/